TV-kanaler Viasat OS 2014

MTG (Viasat) äger rättigheterna till vinter-OS 2014 i Sotji och huvudkanalerna för  OS i Ryssland 2014 kommer att vara TV3 och TV10. I vinterstudion för OS kommer bland annat Jens Byggmark, Lisa Miskovsky och Helena Ekholm att göra. Redan vid årsskiftet kan vi får en försmak på OS 2014 då det är premiär för TV3:s dokumentärserie ”Drömmen om Sotji”. Denna OS-dokumentär som spelats in under 1.5 år kommer att visas i sex avsnitt, där vi kan följa Henrik Lundqvist, Jens Byggmark, Marcus Hellner, Viktoria och Joshi Helgesson och Anna Holmlund i deras förberedelser infor OS i Sotji 2014.

os-2014-viasat

Kanaler att se OS 2014 i Sotji

TV3 OCH TV10

Kanalerna TV3 och TV10 i Viasat kommer att sända det bästa delarna från OS. Det innebär direktsändningar från morgon till kväll. Där kommer man att kunna se de svenska medaljhoppen, hela invigningen, de hetaste matcherna och medaljstriderna samt dagsaktuella höjdpunkter och sammandrag m.m.

PÅ VIASAT

Har man Viasats TV-utbud så får man tillgång till hela TV-utbudet med svenska kommentatorer och HD-kvalité under OS 2014. Man kommer kunna se OS direktsänt på ett flertal olika extrakanaler och ha möjligheten att fälja bland upp till sex direktsända grenar samtidigt, samtidigt som en nyhetskanal kommer att sända OS dygnet runt. Det finns alltså oändliga möjligheter att kunna se precis vad man vill under OS i Sotji med Viasats TV-utbud. Perfekt för den riktiga idrottsnörden.

 

PÅ VIAPLAY

Viasat har också en onlinettjänst som heter Viaplay. Denna ingår för alla som har Viasats sportpaket och kostar annars 279 kr i månaden (aktuellt pris november 2013). Med Viaplay kan man följa OS oavsett om man sitter på på bussen, är ute på promenad  då man kommer att kunna följa OS direktsänt i både datorn, mobilen, surfplattan eller spelkonsolen.

 

Videoklipp om Viasats satsning till OS i Sotji 2014

 


Läs mer om Viasats OS-satsning på här.

Leave a Reply